Méltó Forma Szeretett Miniszterelnökünk Nyilatkozata számára

Kopiás Attila Steve 2010.07.07. 15:28

A hétvégét internettől távol töltöttem, így visszatérve hatalmas megrőkönyödéssel kellett tudomásul vennem a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatával kapcsolatos viharokat. 

Sajnos azt kell látnunk, hiába szavazott az ország állampolgárainak bő kétharmada negyede a Fidesz-KDNP szövetségre, amivel nyilván akkor is tudták, hogy egyértelműen a forradalmi átalakulás mellett teszik le a voksukat, ha erről egy szó nem esett (aki érzi ezt, akinek a vérében van, annak mondani sem kell, a többieknek meg úgyis minek), most mégis vannak olyan ellenforradalmi erők, akik gúnyt űznek a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből. 

Azon már meg sem lepődök, hogy vannak olyan nemzetellenes csoportok, akik nem szeretnék, hogy az országban béke, szabadság és egyetértés legyen, így sarló-kalapácsos plakátokkal vagy férfi nemiszerv rajzolásával űznek gúnyt ebből a roppant erőket felszabadító összefogásból. 

Az viszont mindenképp mélységes szomorúsággal tölt el, hogy még a polgári underground körökben legnépszerűbb online újság/blog is dehonesztáló környezetbe szerkesztette be a magyar nemzet újra összegyűjtött életerejéből létrejött közös jövőnk tartóoszlopait. Ha már a párton belül is ellenséges elemekkel kell megküzdeni, mire számíthatunk?

Az egyetlen, ami tartja bennem a lelket, hogy nyolc év népnyomorgatás után a legnagyobb ellenzéki párt végre felelős politikai cselekedetre szánta el magát, és törvénytervezetben javasolja a Nemzeti Együttműködés Rendszerét Megtestesítő Személy (azaz Szeretett Miniszterelnökünk, Orbán Viktor) portréjának 50x70 cm-es kifüggesztését a közintézmények méltó helyeire. 

Persze ez a törvényjavaslat soha nem látott fénymarhaság, mi mást is várhatnánk az MSZP-től, még a legjobb szándékkal sem tudnak jót alkotni. És hogy miért indokolatlan a javaslatuk? Mert nyitott kapukat döngetnek, Szeretett Miniszterelnökünk a maga bölcsességében és jóságában mindezt már eleve lehetővé tette a Nemzeti Együttműködésről szóló 1/2010. (VI. 16.) OGy politikai nyilatkozatban. Vegyük észre, hogy a határozat nem rendelkezik precízen arról, hogy milyen grafikai környezetben kell megjelennie a nyilatkozatnak. Ebből és a Szeretett Miniszterelnökünk weblapjára gondosan (megfelelő méretben és minőségben!) feltöltött személyes és családi fényképekből mindenki számára, aki Magyarországon él, dolgozik és vállalkozik, egyértelmű kell legyen, hogy a Nyilatkozat méltó kerete csakis Szeretett Miniszterelnökünk hivatalos, saját maga által e célra megosztott fotója lehet, a mi lehetőségünk (és egyben elvárás felénk) ennek megalkotása és terjesztése!

Természetesen a Nemzeti Együttműködés Rendszere minden magyar embernek, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, megadja a lehetőséget, hogy végre megvalósíthassa saját céljait, így megfelelő fotóból is több áll rendelkezésünkre. Válassza ki hát mindenki azt, ami számára nélkülözhetetlen a boldoguláshoz, az emberhez méltó élethez és terjessze legjobb tudása szerint, legyen béke, szabadság és egyetértés!

 

(A képekre kattintva egy Picasa galériába kerülsz, ahonnan a Download gombbal méltó, nyomtatáshoz alkalmas méretben tudod letölteni a képeket. Emellett biztos vagyok benne, hogy érezzük a lehetőséget és egyben elvárást mindenki felé a Nemzeti Együttműködés Rendszerében való részvételre, így ezt megkönnyítendő letölthetővé tettem a fenti plakátok elkészítésére használt Photoshop file-t is.)


A bejegyzés trackback címe:

https://rocknpol.blog.hu/api/trackback/id/tr122136182

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Blogkonzultáció a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről 2010.07.09. 12:42:50

  Bár a NER fogalma már egy ideje megszületett a Fidesz háza táján, az új rendszer, annak elnevezése és a kísérőjelenségek körüli vita az elmúlt egy hétben került igazán a figyelem középpontjába, elsősorban a nyilatkozat kötelező kifüggesztésről s...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Disclaimer: A blogban leírt gondolatok nem tükrözik semmilyen engem tagjai vagy szimpatizánsai közé soroló szervezet hivatalos vagy informális álláspontját, kivéve ha ez külön feltüntetésre kerül. Koncepció és stratégia nélkül a saját magánvéleményemet, spontán ötleteimet osztom meg itt.

Oszd meg

Friss topikok

 • Kopiás Attila Steve: @Avatar: net.jogtar.hu/jr/gen/getdoc2.cgi?dbnum=1&docid=99400034.TV 1994. évi XXXIV. törvény a Rendőrségről "19. § (1) A jogszabályi előírások végrehajtását szolgáló rendőri intézkedésnek - ha t... (2011.10.24. 23:58) Ne várj másokra - csinálj valamit most!
 • Saman: Én a blogomban igyekeztem utána eredni annak, hogy ez a kudarctömeg alapvetően következik-e a kultúránkból. Amit a szerző leír a bevezetőben, az elég érdekes. A személyiség mit tud kezdeni azzal, ... (2011.10.24. 01:10) Nekem miért nem tetszik a rendszer?
 • iii: Ja, most olvasom, hogy azok azonos nagyságúak. Akkor minden OK. (2011.02.20. 22:21) Adózzanak a szegények!
 • Kopiás Attila Steve: Komolyan mondom, ha nem fagynának halálra emberek miatta, csak valami érdektelen témáról lenne szó, elképesztően szépnek tartanám művészi szempontból azt a képességet, hogy _minden_ _egyes_ _mondata... (2010.12.16. 17:18) A hajléktalan emberek elleni hadjárat aktuális állása
 • krumplib: Tetszik a szótár:-) A Facebook-on is van egy hasonló: www.facebook.com/pages/Ujbeszel-Szotar/106066146132625 (2010.12.05. 13:51) Újbeszél szótár a Nemzeti Együttműködés Rendszeréhez
 • Kopiás Attila Steve: @terasz9: "Megmondanád, hogy egészen pontosan milyen politikai berendezkedést képzelsz el, és azt hogy hívják, ill. melyik országban működik a gyakorlatban, ahol nem párt/pártok irányítják az ország... (2010.11.06. 18:20) Elegem van
 • becketman: Kösz az írást! Index-címlap idehozott és nagyon nem bántam meg. Az én fejemben is pörög már a gondolat egy ideje, most inspiráltál annyira, hogy elő is vegyem a témát! (2010.11.05. 19:49) Pár gondolat a hajléktalan emberekről
 • 1.szóló: helyesebben: "ne feledjük: a Magyar Köztársaságban PILLANATNYILAG minden hatalom a népé." - vagyis mind(össze)addig, amíg Lázár perzekútor nem vonja össze a szemöldökét egy "önálló indítvány" erejé... (2010.10.27. 14:43) Párt és állam
 • Kopiás Attila Steve: Ezt adaléknak még hozzáadnám a "joggyakorlat vs papíron szereplő jogszabályok" különbséglistához: net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97500001.kpm "1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet a ... (2010.09.24. 18:01) Rendőrök a CM-en: szolgálunk és megfélemlítünk
 • IGe: Az Orbán kormány mennyire is volt komcsi? 2010.02.18. 12:35 IGe vilagnezet.blog.hu/2010/02/18/az_orban_kormany_mennyire_is_volt_komcsi (2010.07.07. 17:14) Méltó Forma Szeretett Miniszterelnökünk Nyilatkozata számára

3096 nap

twitter.com/ka_steve

 • Hibás feed URL.

Humanista hírek

 • Hibás feed URL.